δον παμπλο

Εστιατόριο "Δον Πάμπλο"
Βραβευμένο Εστιατόριο

Σπιτική Κουζίνα με εκλεκτά ζυμαρικά

Στην Πολή των Σερρών, Μεραρχίας 20 στον πρώτο όροφο

Σας ευχαριστούμε θερμά  για την υποστήριξη η επιτυχία του εστιατορίου Δον Πάμπλο  οφείλεται σε όλους εσάς …. Το Δον Πάμπλο έχει μετατραπεί στο επιτυχημένο night club Manhattan…

 

‘’Δον Πάμπλο ’’ Εστιατόριο με Σπιτική Κουζίνα

στο κέντρο της πόλης των Σερρών


Βραβευμένο εστιατόριο


Μεραρχίας 20 στον πρώτο όροφο (είσοδος από την οδό Ανδρόνικου) 

πάνω από το ιστορικό φωτογραφείο Φώτο πέννα

 

Αγαπητοί φίλοι! Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, σεβαστήκαμε την επιθυμία πολλών από εσάς και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στο κέντρο της πόλης των Σερρών ένα ακόμα εξαιρετικό Εστιατόριο με Σπιτική Κουζίνα το ‘’Δον Πάμπλο ’’. Πρόκειται για έναν μαγευτικό χώρο τόσο οικείο και ζεστό που έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού. Οι αντίκες δεσπόζουν σε όλο των χώρο του εστιατόριου, τα κεριά, η ποιοτική χαμηλή μουσική  και η διαφορετική άλλα αληθινή διακόσμηση, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα παραμυθένια που σε κάνει να μην θέλεις να σηκωθείς από το τραπέζι…… Η σπιτική κουζίνα έρχεται να παντρέψει με αρμόνια τα φρέσκο-μαγειρεμένα σπιτικά φαγητά με το καλό κρασί. Τα φρέσκα υλικά και τα βότανα κυριαρχούν. Όλα μας τα φαγητά μαγειρεύονται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο τα ζυμαρικά μας είναι από Ζέα και κάποια είναι Barilla. Χρησιμοποιούμε μόνο αλάτι Ιμαλάιων και μόνο εξαιρετικής ποιότητας αγνά υλικά. Η συνταγές είναι δική μου έμπνευση, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας εμπειρίας, φαντασίας και αγάπης αυτού που κάνω.

 Ο ‘’κατάλογος’’ είναι ‘’μικρός άλλα καλός’’. Η φιλοσοφία μας είναι τα πάντα να είναι φρέσκα ,προμηθευόμαστε  μικρές ποσότητες  για αυτό τον λόγο υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας κάποιο από τα εδέσματα να τελειώσει.

 Στο Δον Πάμπλο δεν υπάρχει κατάψυξη!!!

 

Σας ευχόμαστε καλή όρεξη !

 

Ευχαριστώ

 

Φιλικά

 

Κωστής, Οικογένεια, Συνεργάτες

signature