<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα
english English ελληνικαΕλληνικα
don pablo delivery

Ελαιόλαδο & Κρασί

don pablo

 

THE LAST GENTLEMAN

 

Ξηρός οίνος.  Εξαιρετικό cabernet του 2017

 

από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια τα οποία καλλιεργούνται παραδοσιακά στην Σερραϊκή γη. Παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια υψηλής ποιότητας. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο από το βαρέλι και συνεχίζει αναγωγική παλαίωση στη φιάλη. Χρησιμοποιούμε φυσικούς φελλούς υψηλής ποιότητας. Εξαιρετικό κρασί με γεμάτο σώμα και ώριμες τανίνες. Έντονο βαθυκόκκινο χρώμα. Πλούσια γεύση μαύρης σοκολάτας και βουτύρου. Αρώματα άγριων κόκκινων φρούτων του δάσους. Συνδυάζετε με κόκκινο και λευκό κρέας σαλάτες και ζυμαρικά. Απολαύστε στους 16-18 βαθμούς.    

 

the last gentleman κρασι the last gentleman κρασι the last gentleman κρασι

 

 

THE FIRST LADY

 

Ημίγλυκος οίνος. Εξαιρετικό Merlot του 2017

 

από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια τα οποία καλλιεργούνται παραδοσιακά στην Σερραϊκή γη. Παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια υψηλής ποιότητας. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο από το βαρέλι και συνεχίζει αναγωγική παλαίωση στη φιάλη. Χρησιμοποιούμε φυσικούς φελλούς υψηλής ποιότητας. Εξαιρετικό κρασί με γεμάτο σώμα και απαλές  τανίνες. Κεχριμπαρένιο κόκκινο χρώμα. Πλούσια γεύση βανίλιας και βουτύρου. Αρώματα γλυκών φρούτων του δάσους. Συνδυάζετε με κόκκινο και λευκό κρέας σαλάτες και ζυμαρικά.  Επίσης πίνετε και ως επιδόρπιος  οίνος  και συνδυάζετε με φρούτα και γλυκίσματα .Απολαύστε στους 16-18 βαθμούς.   

 

the first lady κρασι the first lady κρασι the first lady κρασι

 

 

ΑΡΕΤΟΥΣΑ

 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκλειψης από τη Σητεία της Κρήτης

 

Εξαίρετης ποιότητας από επιλεγμένα ελαιόδεντρα τα οποία βρίσκονται στην ορεινή Σητεία.  Με λαμπερό χρώμα και άρωμα φρέσκιας ελιάς. Πηχτό με γεμάτη γεύση. Η  Οξύτητα του είναι  0,3 γραμμές. Είναι η ιδανική οξύτητα αναγνωρισμένη παγκόσμιος  που το καθιστά ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής μας γης. Το ελαιόλαδο μας είναι άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης δεν σου ‘’καίει τον λαιμό’’ διότι οι ελιές πριν γίνουν λάδι έχουν ωρίμασή στο δένδρο.

 

aretousa ελαιόλαδο aretousa ελαιόλαδο aretousa ελαιόλαδο